Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

«Ανακοίνωση 26ου Πανελλαδικού Συνεδρίου ΠΟΕΤΕΠ και διαδικαστικές ενέργειες των Συλλόγων - Μελών»

 Αγαπητά μέλη,

 το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Τ.Ε.Π. κατά τη 10η συνεδρίαση του στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε τη διεξαγωγή του 26ου Πανελλαδικού Συνεδρίου για τη περίοδο 01-04 Νοεμβρίου 2023, στα Ιωάννινα.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί αποκλειστικά δια ζώσης, σύμφωνα και  με το καταστατικό της ομοσπονδίας, ώστε οι εκλεγμένοι σύνεδροι να εκφράσουν με το καλύτερο τρόπο τις θέσεις των Πανεπιστημίων που εκπροσωπούν και μέσα από τις τοποθετήσεις τους να προκύψει γόνιμος διάλογος και αποφάσεις που θα καταστούν οδηγός για τις ενέργειες του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου που θα προκύψει από τις εκλογές που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Θα υπάρξει μέριμνα οι εργασίες του συνεδρίου να μεταδίδονται και ζωντανά (μέσω συνδέσμου  youtube) όπως και στο προηγούμενο συνέδριο.

Ο σύλλογος ΕΤΕΠ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχει αναλάβει την διοργάνωση του σε χώρο του Πανεπιστημίου και θα έχει τη πλήρη υποστήριξη της ομοσπονδίας σχετικά.

 

Για το σκοπό αυτό καλούμε τους  Πρόεδρους των Συλλόγων – Μελών της ΠΟΕΤΕΠ αφού μελετήσουν προσεκτικά το καταστατικό της ΠΟΕΤΕΠ το οποίο σας επισυνάπτουμε

 ·         να δρομολογήσουν τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων – Συνέδρων στο 26ο Πανελλαδικό Συνέδριο της ΠΟΕΤΕΠ και να μας ενημερώσουν στέλνοντας το πρακτικό αρχαιρεσιών των εκλογών, προκειμένου να είμαστε σε θέση να υπολογίσουμε ακριβώς τον αριθμό των Συνέδρων και να προχωρήσουμε σε αίτημα παρουσίας δικαστικού αντιπροσώπου στις εκλογές αλλά και να προγραμματίσουμε όλες τις υπόλοιπες σχετικές απαιτούμενες ενέργειες για την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου, το αργότερο έως τις 23 Οκτωβρίου 2023.

 ·         να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, για τα προηγούμενα έτη 2021 & 2022 σύμφωνα με το πρακτικό των εκλογών που συμμετείχαν στο 25Ο Συνέδριο στην Αθήνα.

Ενημερώνουμε πως με παλαιότερη απόφαση συνεδρίου το κόστος συμμετοχής στην Ομοσπονδία των συλλόγων είναι 7,50 € ανά μέλος  κατ’ έτος .  

 ·       να στείλουν ηλεκτρονικά  στη διεύθυνση  poetep@gmail.com  :

α) το πρακτικό αρχαιρεσιών των εκλογών Συνέδρων, που έγιναν για το Συνέδριο του 2021 και

β) το πρακτικό αρχαιρεσιών των εκλογών Συνέδρων, που έγιναν ή θα γίνουν για το Συνέδριο του 2023.

 

Σε περίπτωση που χρειάζεστε διευκρινήσεις σχετικά με οικονομικά θέματα επικοινωνήστε με τον Ταμία της ΠΟΕΤΕΠ, κ. Γεώργιο Κατσαρό, στα τηλ.: 6909158089 - 2551030459 και e-mail: gkatsar@med.duth.gr

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση με τον Αντιπρόεδρο της ΠΟΕΤΕΠ κ. Νίκο Παπαδόπουλο τηλ: 2551030041 – 6979675426 και e-mail: npapadop@psed.duth.gr


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

ο Πρόεδρος

Στέφανος Καρβέλη


                       η Γενική Γραμματέας

                           Σοφία Κοντού